Se aleg rosii frumoase, sanatoase bine coapte (dar nu trecute din copt), se maruntesc la mixer. Sucul obtinut se pune in sticle de 1L. In fiecare sticla se pun suvite de hrean (60g la litru) deasupra se pune un deget de ulei. Se inchid ermetic si se pastreaza la loc intunecos si rece, timp de 12 luni fara a-si schimba gustul.
Fara hrean, sucul pus in pungi de plastic umplute numai pe trei sferturi, culcate in sertar la congelator, se pastreaza foarte bine.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii