Dulceata de Afine

Complexitate
redusa
Dulceata de Afine

Ingrediente

  • 1 kg afine
  • 1 kg zahar

Mod de preparare

Afinele spalate si curatate de corpuri straine se amesteca cu zaharul si se lasa cam 2 ore la rece. Dupa ce a lasat o parte de sirop se pune la fiert la foc mic cam 70 min amestecand din cand in cand.

Spre sfarsitul timpului de fierbere se ia putina dulceata si se raceste la frigider (astfel vedem daca sa legat). Se pune fierbinte in borcane sterilizate si se inveleste in patura pana se raceste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate