Castraveti in otet (bulgaresti)

Postat pe: 24-09-2015
(0)

Ingrediente

12 kg castraveti
23 borcane cu capac (800-900 ml)
sare de muraturi (23 lingurite cu varf)
zahar(46 lingurite)
otet cca 1,4 l
4-5 cepe
2 morcovi
boabe de mustar
piper boabe

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Castravetii ii spalam si ii lasam la scurs.
Curatam si spalam ceapa si morcovul.Ceapa o taiem solzisori iar morcovul rondele.
Asezam castravetii in borcan si adaugam ceapa si morcov.La fiecare borcan punem o lingurita de sare, 2 lingurite de zahar si 60 ml otet(4-5 linguri ).Adaugam cate o lingurita cu boabe de mustar si 7-8 boabe piper. Completam cu apa si sigilam borcanele. Le punem la fiert in vase mai mari pe fundul carora punem mai multe straturi de hartie. Le fierbem cca 15-20 minute, pana castravetii isi schimba culoarea .Ii lasam sa se raceasca in apa in care au fiert si ii depozitam in beci sau camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Castraveti in otet (bulgaresti)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Castraveti in otet (bulgaresti)