Castraveti in otet (bulgaresti)

Postat pe: 24-09-2015
(0)

Ingrediente

12 kg castraveti
23 borcane cu capac (800-900 ml)
sare de muraturi (23 lingurite cu varf)
zahar(46 lingurite)
otet cca 1,4 l
4-5 cepe
2 morcovi
boabe de mustar
piper boabe

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Castravetii ii spalam si ii lasam la scurs.
Curatam si spalam ceapa si morcovul.Ceapa o taiem solzisori iar morcovul rondele.
Asezam castravetii in borcan si adaugam ceapa si morcov.La fiecare borcan punem o lingurita de sare, 2 lingurite de zahar si 60 ml otet(4-5 linguri ).Adaugam cate o lingurita cu boabe de mustar si 7-8 boabe piper. Completam cu apa si sigilam borcanele. Le punem la fiert in vase mai mari pe fundul carora punem mai multe straturi de hartie. Le fierbem cca 15-20 minute, pana castravetii isi schimba culoarea .Ii lasam sa se raceasca in apa in care au fiert si ii depozitam in beci sau camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Castraveti in otet (bulgaresti)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Castraveti in otet (bulgaresti)