Am taiat varza creata fideluta, morcovii si patrunjelul l-am taiat rondele. Telina a fost taiata cubulete. Conopida am desfacut-o in buchetele mai mici.
Am pus toate legumele intr-un vas, am amestecat bine si apoi am portionat amestecul de legume in pungi de plastic, cat folosesc odata la o ciorbita.
Am legat pungile si le-am pus in congelator pentru zilele de iarna.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPuiul are la baza marinarea cu iaurt. Aromele de astazi sunt fresh si reconfortante. Menta, lamaia, oregano si uleiul de...
Pui in stil mediteraneanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii