Rosiile pentru suc se spala si se trec prin masina de macinat cu separator de seminte.
Rosiile pentru pus intregi in borcane, se aleg sa fie coapte, dar tari, fara pete, fara lovituri. Se asaza in borcan in asa fel sa incapa cat mai multe dar fara a le presa, pentru a nu se strivi.
In bulionul stors, adaugam putina sare si conservant. Turnam pana in gura borcanului sa acoperim rosiile in intregime.
Se inchid borcanele si se fierb 30 min intr-un vas in care am pus mai intai un prosop de bucatarie, apoi asezam borcanele si completam cu apa 3/4 din inaltimea borcanelor.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii