Rosiile pentru suc se spala si se trec prin masina de macinat cu separator de seminte.
Rosiile pentru pus intregi in borcane, se aleg sa fie coapte, dar tari, fara pete, fara lovituri. Se asaza in borcan in asa fel sa incapa cat mai multe dar fara a le presa, pentru a nu se strivi.
In bulionul stors, adaugam putina sare si conservant. Turnam pana in gura borcanului sa acoperim rosiile in intregime.
Se inchid borcanele si se fierb 30 min intr-un vas in care am pus mai intai un prosop de bucatarie, apoi asezam borcanele si completam cu apa 3/4 din inaltimea borcanelor.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii