Se culeg frunzele proaspete si care nu sunt foarte crestate. Se taie coditele. Apa cu sarea se pun la fiert, cand incepe sa fiarba, se pun frunzele in apa si se lasa pana isi schimba culoarea. Se scot, se scurg si apoi se pun cate 20-30 una peste alta si se ruleaza.
Se fac pachetele cu rulourile de frunze si se baga la congelator. Se pastreaza foarte bine. Eu mai am si acum de anul trecut si sunt in stare foarte buna. Se scoate 1, 2 pachetele, in functie de cate sarmalute vrem sa facem.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii