Conopida Murata

Complexitate
redusa
Conopida Murata

Ingrediente

  • Pentru 1 borcan de 3 l :
  • - 2 conopide mari si indesate
  • - sare grunjoasa
  • - hrean
  • - 2 tije cu frunze de telina
  • - 1 lingurita cu varf de boabe de piper
  • - 2-3 buc foi de dafin
  • - 1 lingurita cu varf de seminte de mustar
  • Solutia:
  • - 1 l apa
  • - 100 ml otet alimentar de 9 grade
  • - 1 lingura sare grunjoasa

Mod de preparare

Spalati si puneti la scurs conopida.

Desfaceti-o in buchetele mai mari si tineti-o 1 ora in apa usor sarata. Claditi-o in borcane, peste frunzele de telina, foile de dafin, semintele de mustar si boabele de piper, intercalate cu hrean taiat bastonase.

Separat fierbeti apa cu sare si otet si turnati-o fierbinte peste conopida. Capsati, dati la dunst uscat pana se raceste, apoi depozitati-o la rece.

Conopida este murata peste 2 luni si se poate consuma ca muratura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Haiose

Haiose

Haiose
Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen
Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca - un desert imbietor
1
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
2
Garnituri

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
Friptura pomana porcului
3
Fripturi

Friptura pomana porcului

Friptura pomana porcului
Gofre cu zmeura
5
Dulciuri

Gofre cu zmeura

Gofre cu zmeura
Parteneri
Prajitura cu foi de zahar ars
Culinar.RO

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Turta dulce
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce