Supa taraneasca

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2-3 buc morcov
2 buc ceapa
o radacina patrunjel
1/4 buc varza
2 fire praz
piper
sare
100 gr slanina afumata
50-60 gr grasime
200 gr fasole uscata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

3h
Fasolea se alege, se spala si se fierbe cu o ceapa, apoi se trece prin sita. Zarzavatul se curata, se spala se taie bucatele mici si se aseaza intr-o oala la fiert. Cind zarzavatul este aproape fiert, se adauga pireul de fasole si slanina taiata in bucatele si usor prajita in grasime. Se lasa sa fiarba mai departe supa, la foc potrivit, inca 25-30 min. Cind este gata, se potriveste de sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa taraneasca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa taraneasca