Se curata si se spala ciocanelele, se taie cartofii in bucati mai mari, la fel si ardeii si morcovii, ceapa se curata de foi si se pune intreaga.
Se calesc toate pt circa 5 minute dupa care se pune apa fiarta peste ele si se lasa sa fiarba la foc mic circa 30 min.
Se serveste calda cu patrunjel proaspat.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura aceasta are tot ce ii trebuie ca sa intre in categoria celor mai bune deserturi fara coacere. De la crema fina de...
Desert prajitura cu piscoturi, crema de vanilie si bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii