Supa haiduceasca picanta ( Pikans betyarleves )

Complexitate
redusa
Supa haiduceasca picanta ( Pikans betyarleves )

Ingrediente

  • Este consistenta dar se mananca cu grija Very Happy
  • Necesar:
  • 2 cepe rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 4 morcovi
  • 2 patrunjeli radacina
  • 150 gr carne de porc(sau de vita)
  • 150 gr carne de pui(sau curcan)
  • 1 cutie de ciuperci felii ( 200 gr ciuperci proaspete)
  • 150 gr carnati afumati
  • 500 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 2 lingurite cu boia, sare
  • 2 lingurite de chimen macinat
  • 2 ardei iuti (se poate folosi si unu)

Mod de preparare

Preparare :

Ceapa taiata cubulete se caleste pe cca 50 ml ulei impreuna cu cei 4 catei usturoi pisati. La ei se adauga si 1 foaie de dafin , si apopi se pune si boiaua si se stinge cu un pic de apa. Apoi punem carnea de porc , 1 lingurita chimen macinat si mai punem apa .

Cand carnea de porc e pe jumate fiarta punem si carnatii, morcovii si patrunjelu taiat cubulete, carnea de pui , si ciupercile si codimentam cu sare dupa gust si inca 1 lingurita de chimen macinat si ardeiul iute rupt i 3-4 bucati.

Lasam sa fiarba si apoi amestecam galbenusul cu smantana si la el adaugam din zeama fierbinte putin cate putin si appoi turnam totul peste supa si lasam sa dea un clocot.

Se presara cu patrunjel verde tocat fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)