Supa de Pui (concentrat de Pui)

Postat pe: 07-01-2013
(1)

Ingrediente

Puneti intre 3 si 35 l apa depinde de volumul legumelor si a oaselor, dar sa nu treaca de 3/4 din capacitatea cuctei
1 spate de pui (cu gat)
1 lingurita otet de vin alb
2 morcovi mari
1 bucata telina radacina
1 ceapa mare
1 patrunjel
9 boabe de piper
1 foaie de dafin
2 catei de usturoi mici zdrobiti

Mod de preparare

Curatati legumele, injumatatiti-le si spalati spatele de pui aruncand excesul de grasime. Adaugati apoi toate ingredientele intr-o cucta cu o capacitate de minim 6 l. Puneti capacul, sigilati si mutati presiunea pe maxim. Cand indicatorul s-a ridicat, dati flacara pe minim. Lasati sa fiarba o ora verificand temporar indicatorul daca aveti indeajunsa presiune. Stingeti focul si lasati sa se raceasca natural deschizand doar cand indicatorul s-a lasat.

Strecurati aceasta printr-o strecuratoare fina aruncand legumele si oasele de pui. Lasati sa se raceasca apoi portionati in borcane de sticla sau lasati intr-un vas. Acoperiti bine si pastrati in frigider sau congelator. Aceasta supa da un gust foarte bun mancarurilor, este un ingredient excelent si sanatos, inlocuind alternativele din comert.

* Pentru o varianta vegetariana puneti doar legume dubland cantitatea acestora si fara otet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de Pui (concentrat de Pui)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

beccas
•  08.01.2013 00:01:03

Adaugati la lista de ingrediente si o crenguta de cimbru (de lungimea unui deget).

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de Pui (concentrat de Pui)