Supa de Morcovi cu Portocala

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa de Morcovi cu Portocala

Ingrediente

  • 500g morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 portocala
  • 750ml de supa (de carne sau legume, eu am facut de legume pentru ca e vineri)
  • 150 ml de smantana lichida
  • patrunzel pt ornat

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se caleste in ulei pana devine lucioasa, se adauga morcovii taiati rondele sau cubulete. Se prajesc cateva minute. Se adauga supa (eu facut de legume pt ca e vineri) si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute pana morcovii sunt moi. Se pune in robotul de bucatariesi se face crema.

Se rade coaja la un stert de portocala si se stoarce sucul de la jumatate. Se adauga amandoua in supa si se amesteca. Se pune si smantana lichida si se amesteca.
Se serveste cu crutoane sau cu patrunjel tocat deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc