Ingrediente
● 3 catei de usturoi |
● 1 ardei iute rosu mic |
● 4 linguri ulei de masline |
● 4 linguri migdale macinate |
● 4 linguri paine alba rasa |
● 1-2 linguri pasta de rosii |
● 1 lsupa de legume |
● sare |
● 2 varfuri de cutit menta |
● 1/2 pepenii verzi |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
40min
1) Se curata usturoiul si se zdrobesc. Se spala ardeiul iute, se taie lung, se scot semintele. Apoi se taie in bucati forte mici.
2) Se incinge uleiu intr-o oala. Migdalele si painea rasa se pun in ulei si se calesc cateva minute, mestecand continu. Se adauga ardeiul iute, pasta de rosii si usturoiul si se mai calesc 1-2 min.
3) Se toarna apoi supa de legume si se fierbe la foc mic 8-10 minute. Se potriveste gustul cu sare si menta si se strecoara amestecand continu.
4) Cu ajutorul unei cupe pentru inghetata, se scot din pepene bile mici care se aseaza intr-un bol. Supa de migdale se pune intr-un castron sau in 4 farfurii si se serveste imediat, impreuna cu pepenele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa de Migdale cu Pepene" nu uita sa ii faci un review.
2) Se incinge uleiu intr-o oala. Migdalele si painea rasa se pun in ulei si se calesc cateva minute, mestecand continu. Se adauga ardeiul iute, pasta de rosii si usturoiul si se mai calesc 1-2 min.
3) Se toarna apoi supa de legume si se fierbe la foc mic 8-10 minute. Se potriveste gustul cu sare si menta si se strecoara amestecand continu.
4) Cu ajutorul unei cupe pentru inghetata, se scot din pepene bile mici care se aseaza intr-un bol. Supa de migdale se pune intr-un castron sau in 4 farfurii si se serveste imediat, impreuna cu pepenele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa de Migdale cu Pepene" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany