Curatam inima de eventualele resturi de cheaguri de sange , taiem arterele mai mari, limba o spalam bine si curatam bine si unghia de porc.
Toate se pun la fiert de preferinta in oala cu presiune cu cca 4 l apa. In apa in care le punem la fiert adaugam 1 lingurita sare, 1 lingurita boabe mustar, 1 lingurita coriandru macinat, 1 foaie de dafin ,1 lingurita piper boabe si cele 2 cuburi de supa. Se lasa la fiert in oala cu presiune cca. 40 minute de cand a inceput sa fiarba.
La sfarsitul timpului de fierbere ,se scot bucatile din zeama , se scot oasele din unghia de porc si se taie fasii . Limba se curata si ea de pielite si se taie si ea fasii. La fel procedam si cu inima.
Zeama ramasa se strecoara intr-o alta oala si se pune din nou la fiert impreuna cu morcovii feliati , si cand acestia sunt pe jumate fierti se adauga si fasiile de maruntaie sa fiarba impreuna. Se mai potriveste de sare daca mai e nevoie .
Separat se amesteca galbenusurile de ou cu smantana, si la acesasta adaugam cate un pic din supa fierbinte sa o diluam , apoi o turnam peste zeama din oala . Presaram supa cu patrunjelul verde tocat si lasam sa dea un clocot.
In in fiecare farfurie se razuie hrean si peste se pune supa fierbinte. Se lasa cateva momente si apoi se amesteca si se serveste fierbinte.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaEste pentru prima dată când mănânc acest fruct – pitaya. Mai înainte citisem destul de multe despre el. Ştiam că nu...
Prăjitură cu fructul dragonuluiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii