Cureti morcovul, il razuiesti si-l pui la fiert in apa cu sare. Dupa 10 min. pui gogosarii taiati fideluta si taiteii si lasi sa fiarba.
Cand morcovul s-a inmuiat, adaugi bulionul, potrivesti de sare, piper si boia, mai dai supa intr-un clocot, doua si presari patrungelul tocat.
Daca nu o serviti de post puteti adauga si smantana in farfurie.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii