Supa de Gogosari la Otet, cu Taitei (de Post)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2-3 gogosari in otet
1 morcov
1 mana de taitei (fara ou)
2 linguri bulion
patrunjel verde
sare
piper
boia

Mod de preparare

Cureti morcovul, il razuiesti si-l pui la fiert in apa cu sare. Dupa 10 min. pui gogosarii taiati fideluta si taiteii si lasi sa fiarba.

Cand morcovul s-a inmuiat, adaugi bulionul, potrivesti de sare, piper si boia, mai dai supa intr-un clocot, doua si presari patrungelul tocat.

Daca nu o serviti de post puteti adauga si smantana in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de Gogosari la Otet, cu Taitei (de Post)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de Gogosari la Otet, cu Taitei (de Post)