Supa de galuste

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 ceapa potrivita
2-3 morcovi
albitura
patrunjel
gris
2 oua
sare, delicat
un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Preparare:

Se toaca ceapa, morcovul si albitura si se pun la fiert impreuna cu 2 lingurite de delicat, se prepara galustele din oua, gris, sare si bicarbonat (le face pufoase). Consistenta galustelor sa nu fie nici prea moale nici prea tare - cat sa stea lingurita dreapta (la 2 oua intra cam 150-200 gr de gris - depinde si de ou cat e de mare). Aceasta compozitie se lasa sa se "odihneasca" 5 minute dupa care se pune cu lingurita in supa. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert pana galustele au devenit pufoase - le incerci cu o firculita) . La sfarsit dupa ce ai stins focul la supa se pune si patrunjelul tocat fin.

Pofta buna!

Tipp : pentru a se desprinde mai usor galustele de lingurita - aceasta se inmoaie in supa fierbinte!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de galuste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de galuste