Supa de Fasole

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • costita afumata
  • 1 conserva mare de fasole bonduelle
  • patrunjel
  • leustean
  • morcov
  • ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • bulion

Mod de preparare

Se pun la calit costita cu morcovul si cu ceapa in putin ulei cu apa (nu prajeala), se adauga patrunjel si leustean, sare si piper dupa gust si se lasa la foc mic. Cand sunt aprooape gata se pune conserva de fasole cu tot cu zeama si se mai adauga apa si se lasa sa fiarba si fasolea. Cand a fiert si fasolea, se adauga apa cat sa o facem supa si o mai condimentam cu sare si piper si o lasam sa dea in clocot, iar spre sfarsit se adauga si bulion.
Se serveste cu crutoane sau paine prajita

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc