Se toaca tot zarzavatul si se pune la fiert. Dupa ce sunt aproape fierte se adauga cartofi taiati cubulete, iar cind toate sunt aproape fierte se pune o mina de fidea, se lasa 8 min si se adauga oul batut cu putin din supa pregatita, se adauga oul si se amesteca continuu timp de 5 sec.
Se adauga delikat dupa gust sau sare, se pune verdeata taiata marunt si se mai lasa 1min la fiert ca sa ia aroma.
Se serveste calda, cu un ardei iute sau o lingura de smintina. . .
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii