 
		
	Se curata toate, se spala si se pun in oala la fiert. Toutul fierce cam 1 h 30 minute sub capac, pana se inmoaie carnea (este carne de vitel, frageda nu carne de vita care necesita fierbere multa)
 -se strecoara
 -se pune o lingura mare de secretul gustului
 Incepem sa facem galustele. Aici e problema, nu?
 -amestecam ouale, 1 lingura ulei, pun vegeta, si adaugam grisul. pasta nu trebuie sa fie tare, ea trebuie sa curga, dar nu subtire. 
Nu avem voie sa lasam sa steie compozitia ca altfel galustele ies tari. Si la fel daca punem prea mult gris iarasi ies tari. Intai se incearca in oala inmoind intai lingura in supa fierbite apoi luam o data si vedem...daca se desface mai punem gris. (intra cam 6-7 linguri de gris, asta aprox.)
Acuma mai ramane un piculet de gris, dar nu e voie sa se desfaca. Supa nu trebuie sa fierba in clocote in momentul cand punem lingurile de gris.
 -Se lasa sa fiarba totul sub capac la foc mic 10-15 minute. Galustele se umfla si dupa ce au fiert lasam sa steie sub capac asa vreo 10 minute.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii