Iar e vremea de supa!
Daca nu aveti smantana dulce, adaugati supa de pui sau lapte.
Se topeste untul si se adauga faina. Amesteca 2 minute sau pana faina devine aurie.
Se ia de pe foc si se adauga turnand usor supa de pui. Se amesteca pana devine ca o crema.
Se pune inapoi pe foc si se amesteca pana incepe sa fiarba si se ingroasa.
Adauga pieptul de pui, laptele, smantana dulce si telina.
Se mai tine pe foc 5 minute sau pana cand e facut pieptul de pui.
Se condimenteaza si se adauga patrunjel.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste o super reteta, o super gustare, super de luat si la pachet. Reteta este aLauricei, fata aia de ma innebuneste cu...
Rulouri de clatite cu sunca si branzeturiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii