Ceapa, morcovul si usturoiul se taie bucatele si se calesc in ulei. Daca va place adaugati acum si o l-ta de chimen, lasati un minut sa se rumeneasca. Se toarna peste ele supa de pui sau apa si 2 cubulete si se lasa la fiert pana legumele se inmoaie, nu foarte tare.
Se scurge lintea si se adauga un minut peste legume, apoi se strecoara si se pun legumele in blender impreuna cu rosiile sau pasta de tomate, sare, piper, oregano adaugati si putina supa.
Cand sunt pasate le puneti inapoi in oala, adaugati zeama cat vreti, dar sa ramana o supa mai groasa. Condimentati cu chilli dupa gust, daca va place, lasati sa mai dea un clocot si gata. Patrunjelul tocat se pune la sfarsit.
O supa gustoasa si foarte hranitoare. Pofta buna!
Calda sau rece cu crutoane de paine cu usturoi si putina smantana sau iaurt.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSnitelul din piept de pui este mult mai light decat snitelul din carne de porc
Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez.Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii