Supa Crema de Dovleac (III)

Postat pe: 15-02-2011
(0)

Ingrediente

1 kg dovleac
60 gr unt
1 ceapa taiata cubulete
1 litru de supa de pui sau apa cu cub concentrat
smantana dulce (optinal)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se taie dovleacul (al meu s-a taiat destul de usor, a stat in bucatarie de cand a dat frigul).

Se curata de coaja si se taie in cuburi.

Se caleste ceapa in unt, cam 10 minute sau pana e moale.

Se adauga dovleacul si supa de pui si se lasa la fiert cam 20 de minute sau pana e moale dovleacul.

Se stinge focul si se lasa putin deoparte dupa care se mixeaza cu stick blenderul, blenderul sau chiar cu furculita.

Se serveste cu smantana dulce (optional)
Serviti intr-o jumatate de dovleac din care ati scos semintele pentru a fi mai de efect!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa Crema de Dovleac (III)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa Crema de Dovleac (III)