Legumele taiate cubulete se soteaza in uleiul bine incins, si se asezoneaza cu cimbru, sare, piper. Se acopera cu "stoc" de legume (in lipsa de timp puteti folosi " vegeta" " delikat" sau alte d-astea) si se lasa la foc mic 30 minute.
In paralel preparam un sos " pesto" ce va fi servit cu supa, adaugindu-l deasupra unuistrat de parmezan presarat la suprafata supei.
Pesto:
Se mixeaza bine obtinindu-se un sos fin.
Supa se serveste asa cum am spus, adaugindu-se la suprafara ei un praf de parmezan peste care se pune sos pesto.
Eu nu am mai avut timp sa fac si sosul pesto asa ca am folosit niste patrunjel ...
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii