Ingrediente

Pt pasta fina:
2 rosii decojite
1 castravete curatat de coaja
1/4 ceasca ulei de masline
1/3 ceasca zeama de lamaie
o jumatate lingurita de sare
un praf de piper
1 catel de usturoi
Apoi se mai adauga:
2 rosii
1 castravete
1 ardei gras rosu
un sfert de ceapa
patrunjel

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se pun toate ingredientele pt pasta fina in blender si se amesteca bine.
Apoi, aceasta se toarna intr-un bol si se aduga rosiile, castravetele, ardeiul si ceapa taiate cubulete mici.
La sfarsit, se orneaza cu patrunjel tocat.
Este o supa foarte racoritoare, care vara, se serveste cu cuburi de gheata intregi sau pisate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gazpacho II" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gazpacho II