Ciorba Taraneasca cu Carne de Porc si Legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Ciorba Taraneasca cu Carne de Porc si Legume

Ingrediente

  • 700 g carne de porc
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 6 morcovi (mici)
  • 1 cartof (mare) tarhon (patrunjel)
  • 100 g taitei de orez
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza. Se lasa sa fiarba aproximativ 45 de minute.

Legumele curata, se spala si se taie: ardeii cubulete, ceapa se toaca marunt, morcovii se dau pe razatoare sau la robot, cartoful cubulete.

Se calesc legumele in putin ulei incins cateva minute. Apoi se adauga in oala peste carne si se lasa sa fiarba, toate in afara de cartof care se adauga dupa 10 minute.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Spre final se adauga taiteii de orez, apoi tarhonul.

Se stinge focul. Se serveste simpla sau cu smantana.

Pofta buna!
Se serveste cu smantana, otet, bors sau zeama de varza, alaturi de ardei iute proaspat sau murat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)