Ciorba de Vitel cu Tarhon

Postat pe: 21-09-2009
(1)

Ingrediente

os cu maduva de vita 1kg
pulpa macra de vitel 1kg
ceapa 200 g
patrunjel radacina 100 g
morcov 200 g
telina 150 g
cartofi rosii 200 g
zeama de lamaie 100ml
ulei 50ml
tarhon verde 2 legaturi, 60 g
leustean 1 legatura
patrunjel verde 1 legatura
sare 40 g

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:30min
Oasele sparte si carnea intreaga se spala, se oparesc intr-un litru de apa, dupa care se pun la fiert cu 3,5 litri de apa cu un praf de sare, timp de 1 ora si jumatate. Se spumeaza de cite ori este nevoie, se strecoara in alta oala ca sa nu ramina oscioare si se continua fierberea cu carnea ramasa.

Se adauga ceapa tocata marunt, legumele se curata, se spala, se taie cubulete mici, se calesc in ulei 5 min, se adauga in oala cartofi cubulete se mai fierb 20 min, se adauga tarhonul curatit, spalat, oparit si tocat marunt, zeama de lamaie. Galbenusurile de ou se amesteca intr-un bol impreuna cu smantana, se subtiaza cu zeama din ciorba, amestecind.

Oala se ia de pe focsi se adauga compozitia de smantana cu ou, se amesteca si se serveste cu verdeata tcata marunt
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Vitel cu Tarhon" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  15.09.2009 14:22:05

Foarte buna aceasta ciorbita !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Vitel cu Tarhon