 
		
	Se pun costitele la fiert, cand da in clocot se inlatura cu grija spuma formata si mai lasam sa fiarba 20 min. Adaugam ceapa taiata marunt, morcovul si telina date prin razatoarea de mere si ardeii grasi tocati si ei marunt. Fierbem incontinuare la foc potrivit pana ce carnea s-a patruns bine.
Adaugam si fasolea pastai taiata in buc potrivite rosiile tocate marunt si cartofii in cuburi mici. Potrivim gustul cu sare iar daca ciorba nu capata culoare de la rosii mai adaugam si pasta de tomate.
Aproape de final acrim ciorba cu bors, dupa care o dregem cu oul batut amestecat cu smantana. Inchidem focul si rasturnam in oala mararul, patrunjelul si leusteanul tocate marunt.
Se serveste fierbinte cu leustean verde deasupra, alaturi de un ardei iute.
 Pofta buna!!! 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii