Ingrediente
● 6 portii costita de vitel |
● 2 morcovi |
● 3 cepe verzi |
● o buc telina |
● 2 ardei grasi |
● 5 rosii |
● 3 cartofi |
● o mana de pastai verzi |
● 1 leg marar |
● 1 leg patrunjel |
● 1 leg leustean |
● 1 lg pasta de tomate |
● 500 ml bors de putina |
● 1 ou |
● 3 lg smantana |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h:40min
Se pun costitele la fiert, cand da in clocot se inlatura cu grija spuma formata si mai lasam sa fiarba 20 min. Adaugam ceapa taiata marunt, morcovul si telina date prin razatoarea de mere si ardeii grasi tocati si ei marunt. Fierbem incontinuare la foc potrivit pana ce carnea s-a patruns bine.
Adaugam si fasolea pastai taiata in buc potrivite rosiile tocate marunt si cartofii in cuburi mici. Potrivim gustul cu sare iar daca ciorba nu capata culoare de la rosii mai adaugam si pasta de tomate.
Aproape de final acrim ciorba cu bors, dupa care o dregem cu oul batut amestecat cu smantana. Inchidem focul si rasturnam in oala mararul, patrunjelul si leusteanul tocate marunt.
Se serveste fierbinte cu leustean verde deasupra, alaturi de un ardei iute.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de Vacuta" nu uita sa ii faci un review.
Adaugam si fasolea pastai taiata in buc potrivite rosiile tocate marunt si cartofii in cuburi mici. Potrivim gustul cu sare iar daca ciorba nu capata culoare de la rosii mai adaugam si pasta de tomate.
Aproape de final acrim ciorba cu bors, dupa care o dregem cu oul batut amestecat cu smantana. Inchidem focul si rasturnam in oala mararul, patrunjelul si leusteanul tocate marunt.
Se serveste fierbinte cu leustean verde deasupra, alaturi de un ardei iute.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de Vacuta" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 01.02.2012 23:35:16
cu siguranta e foarte buna. mie imi place mult ciorba de vacuta cu leustean, telina ......