Se taie slaninuta feliute mai mici si subtiri. Morcovul se da pe razatoare, iar ceapa se taie marunt. Se prajeste slaninuta, fara ulei ca isi lasa ea, se adauga morcovul si ceapa. Dupa ce s-au calit un pic, se adauga apa fierbinte (aprox. 4 l) si se lasa sa fiarba pana sunt fierte legumele. Inainte cu 15 min. de a fi gata legumele se adauga salata, dupa ce a fost spalata si rupta in bucati mai mici, si se lasa sa fiarba 10-15 min.
La final se adauga smantana si ouale batute (ca si pentru omleta) si usturoiul pisat. Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca sa se imprastie ouale in oala.
Este o ciorba usoara, de vara, care se poate servi atat calda cat si rece.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii