Prajesti in putin ulei costita taiata bucatele si o lasi la racit. Intre timp bati bine ouale cu un praf de sare si cu smantana, apoi le rastorni peste costita racita si prepari, pe foc, o omleta pe care o scoti pe o farfurie. Cand este racita o rulezi si o tai fidelute, dar nu foarte subtiri(ca niste taietei lati).
In oala de supa calesti in putin ulei ceapa pana se aureste, apoi adaugi usturoiul zdrobit si imediat 2-3 litri de apa si lasi sa fiarba.
Intre timp, speli bine salata si o tai bucatele (sau o rupi) si o adaugi in oala, cand apa clocoteste. Cand salata este facuta, pui omleta taiata, asezonezi si dregi ciorba cu iaurt si zeama de lamaie
Dupa cateva clocote iei de pe foc, adaugi verdeata tocata marunt, acoperi si dupa 5 min poti servi.
Cine doreste, poate inlocui partial iaurtul cu smantana, sau se poate servi ciorba in farfurie. cu 1-2 linguri de smantana.
Acesta este optional.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii