Spalam si taiem, daca e nevoie, tacamurile si le punem la fiert in apa rece.
Spumam si lasam sa fiarba bine carnea.
Intre timp taiem legumele: ceapa marunt, ardeii fasii, iar morcovii si telina le razuim pe razatoarea cu ochiuri mari.
Cand carnea este aproape fiarta, adaugam legumele si cimbrul. Completam cu apa.
Dupa vreo 10 minute punem cartofii, taiati cuburi si orezul.
Spre final, adaugam rosiile, lasam sa dea cateva clocote, apoi zeama de varza dupa gust.
Mai lasam sa fiarba putin, potrivim gustul de sare (daca mai e cazul) si punem leusteanul tocat marunt.
Servim cu ardei iute.
Sa aveti pofta!
Este delicioasa, mai ales dupa o noapte "grea". :)
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii