Ciorba de peste

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

peste (crap, novac etc)
4 cepe medii
5 cartofi
2 morcovi
2 ardei grasi
telina radacina
Bors, sare
bulion sau suc de rosii
leustean si patrunjel frunze

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se pun 4 litri apa pe foc cu putin ulei. Se toaca legumele si se pun la fiert in apa care fierbe. Dupa ce au fiert legumele se pune bulionul sau sucul de rosii, se adauga sarea si borsul...se mai lasa sa fiarba zece minute apoi se adauga pestele.

Se mai lasa la fiert maxim zece minute, atunci cand pestele se ridica la suprafata inseamna ca e fiert. Se pune verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de peste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

conny21
•  27.03.2013 12:46:29

o sa incerc astazi

alexandra_81
•  07.06.2012 17:11:51

astazi o sa incerc reteta asta.......sa vedem cum iese....;)

bely
•  28.03.2008 22:20:00

suna bine reteta!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de peste