Ciorba de Loboda cu Omleta

Postat pe: 09-06-2009
(1)

Ingrediente

o poala de loboda (rosie de preferat)
o ceapa rosie (uscata)
doi morcovi (noi)
o radacina de patrunjel (mai subtirica)
o radacina de pastarnac (partea dinspre varf)
o mana de orez
o lingura de pasta de tomate
2 linguri de ulei
3 l apa
sare - dupa gust
2 oua - pentru omleta
otet aromat pentru acrit - dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Spalati legumele.
Curatati-le de coaja si apoi taiati felii de 2-3 mm grosime radacinoasele iar ceapa tocati-o marunt.
Alegeti frunzele de tulpina, dar pastrati si o parte din aceasta mai ales din partea superioara a plantei.
Spalati frunzele in mai multe ape.

Puneti apa la fiert. Cand clocoteste adaugati legumele tocate. Puneti un capac si fierbeti 8-10 minute.
Adaugati loboda tocata fasii de aprox. 1 cm. , orezul ales si spalat in cateva ape si pasta de tomate. Mai fierbeti inca 10 minute.
Potriviti de sare si stingeti focul.

Din oua faceti o omleta simpla pe care o rulati si o taiati fasii subtiri.


Serviti ciorba calda sau rece, dulce sau acrita cu otet aromat, impreuna cu fasii de omleta.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Loboda cu Omleta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

raileanuioanasabina
•  09.12.2015 23:17:23

Cum sa castigi bani de acasa! Ocazia pe care trebuie să o fructifici imediat: un curs online si gratuit care te invata simplu si repede cum sa castigi bani de acasa! Inveti totul pas cu pas, GRATUIT, in lectii care iti explica foarte clar cum sa castigi bani de acasa! Trimite "INFO" la adresa de email: ioanara@yahoo.com

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Loboda cu Omleta