Ciorba de Loboda

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

loboda - 5 legaturi
ceapa verde - 2 legaturi
morcov - 2 buc
telina - 1/2 buc
orez - 1 ceasca
bors - 1 l
oua - 4 buc
leustean - 1 legatura

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se da pe razatoare morcovul impreuna cu telina si se pun la fiert intr-o oala cu 1,5 l de apa. Separat se spala si se taie in fisii loboda si ceapa cerde si se pun la calit cu putin ulei (daca nu tineti post impreuna cu loboda si ceapa puteti pune si 150 g kaiser).

Dupa ce s-a fiert zarzavatul se rastoarna loboda calita peste zarzavat si se mai fierba putin, apoi se adauga orezul si se lasa la fiert. Cind s-a fiert orezul se adauga borsul si se fierbe in continuare.

Separat intr-o tigaie se face o omleta din 4 oua batute cu putina faina. Omleta se rastoarna pe un tocator si se taie in cuburi, apoi se pune in oala de ciorba. Dupa cca 5 min se adauga leusteanul tocat.

Pofta buna!
Ciorba de loboda se poate servi atit rece cit si calda cu fire de ceapa verde sau cu ardei iute verde proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de Loboda" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Loboda