Ciorba de loboda

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1/2 kg loboda
1/2 l bors
zeama sau sare de lamiie, sau otet,
o ceapa mica,
un virf de cutit de piper
4-5 catei de usturoi
leustean
un galbenus
100 ml smantana sau iaurt
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Loboda se spala, fara sa se rupa frunzele, in 2-3 ape; apoi se rup frunzele si varfurile fragede, se iau manunchi, se taie felii mai late care se vor pune in 1 1/2 l apa clocotita, impreuna cu ceapa taiata marunt si se vor fierbe circa 30 minute.

Ciorba se acreste cu bors. Se poate pune si o lingurita cu virf de "Vegeta" sau un virf de cutit de piper, se adauga sare cit mai este necesar si 1-2 linguri cu untdelemn in care se pune un virf de boia dulce, ca in reteta precedenta, pentru aspect.

Se drege cu samantana, apoi se sareaza si, pentru aroma, se adauga usturoi tocat si leustean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de loboda" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

giany_gesica
•  07.02.2010 22:01:31

super!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de loboda