Ciorba de Fasole Boabe

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

fasole boabe 1/2 kg
3 morcovi
1 patrunjel radacina
1 telina mai micuta
1 ardei gras
faina alba
pasta de tomate
vegeta
piper
leustean
patrunjel frunze
tarhon
1 ceapa
ulei

Mod de preparare

Se pune fasolea la inmuiat peste noapte. Dimineata se pune in oala cu apa rece si se pune la fiert. Cand e fiarta pe jumatate se adauga ceapa taiata marunt, morcovii, patrunjelul, telina si ardeiul tocate. Se lasa sa fiarba.

Cand fasolea e fiarta se face un rantas astfel: se pune ulei la incins, se adauga faina alba cam 2 linguri, se prajeste putin si se adauga pasta de rosii se stinge cu zeama de la fasole si se pune in oala. Se lasa sa dea cateva clocote si se adauga vegeta si piper. Verdeata se toaca marunt si se adauga in oala dupa gust. Se lasa sa mai dea cateva clocote si se stinge focul.
Cu frunze de patrunjel tocate pe deasupra si cu salata de ceapa rosie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Fasole Boabe" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

carla27carla
•  23.11.2010 19:30:50

da Lucian e reteta din ardeal ,nu se pune bors in ardeal

lucian_bacau
•  22.11.2010 23:23:56

dar ciorba ciorba ,dar bors acru nu se pune ? ma gandesc ca e o reteta de prin ardeal ,unde nu se prea foloseste borsul umplut . in rest e buna reteta ,clasica !!

viorela_poenar
•  02.08.2009 15:57:56

imi cer scuze, doar acuma am vazut k e de post
, scuze inca o data

viorela_poenar
•  02.08.2009 15:51:02

dar carne nu se pune?
sau e de post?
in rest reteta e super

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Fasole Boabe