Ingrediente
● fasole boabe 1/2 kg |
● 3 morcovi |
● 1 patrunjel radacina |
● 1 telina mai micuta |
● 1 ardei gras |
● faina alba |
● pasta de tomate |
● vegeta |
● piper |
● leustean |
● patrunjel frunze |
● tarhon |
● 1 ceapa |
● ulei |
Mod de preparare
Se pune fasolea la inmuiat peste noapte. Dimineata se pune in oala cu apa rece si se pune la fiert. Cand e fiarta pe jumatate se adauga ceapa taiata marunt, morcovii, patrunjelul, telina si ardeiul tocate. Se lasa sa fiarba.
Cand fasolea e fiarta se face un rantas astfel: se pune ulei la incins, se adauga faina alba cam 2 linguri, se prajeste putin si se adauga pasta de rosii se stinge cu zeama de la fasole si se pune in oala. Se lasa sa dea cateva clocote si se adauga vegeta si piper. Verdeata se toaca marunt si se adauga in oala dupa gust. Se lasa sa mai dea cateva clocote si se stinge focul.
Cu frunze de patrunjel tocate pe deasupra si cu salata de ceapa rosie. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de Fasole Boabe" nu uita sa ii faci un review.
Cand fasolea e fiarta se face un rantas astfel: se pune ulei la incins, se adauga faina alba cam 2 linguri, se prajeste putin si se adauga pasta de rosii se stinge cu zeama de la fasole si se pune in oala. Se lasa sa dea cateva clocote si se adauga vegeta si piper. Verdeata se toaca marunt si se adauga in oala dupa gust. Se lasa sa mai dea cateva clocote si se stinge focul.
Cu frunze de patrunjel tocate pe deasupra si cu salata de ceapa rosie. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de Fasole Boabe" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
lucian_bacau
• 22.11.2010 23:23:56
dar ciorba ciorba ,dar bors acru nu se pune ? ma gandesc ca e o reteta de prin ardeal ,unde nu se prea foloseste borsul umplut . in rest e buna reteta ,clasica !!
viorela_poenar
• 02.08.2009 15:57:56
imi cer scuze, doar acuma am vazut k e de post
, scuze inca o data
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 23.11.2010 19:30:50
da Lucian e reteta din ardeal ,nu se pune bors in ardeal