Ciorba de ciuperci de post

Postat pe: 23-03-2009
(2)

Ingrediente

500 g ciuperci Pleurotus sau o cutie cu ciuperci taiate
2 rosii
1 ardei gras
1 ceapa
2 morcovi
1 radacina patrunjel
5-6 catei usturoi
sare, piper
putin ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se curata zarzavatul.
Morcovii, ceapa, ardeiul curatate si taiate marunt se calesc in putin ulei. Se adauga apoi rosiile taiate cubulete si patrunjelul taiat cubulete.
Umplem oala cu apa si adaugam apoi ciupercile taiate fasii.
Lasam sa fiarba toate legumele, potrivind gustul de sare piper si vegeta.
Cind sunt toate fierte se adauga usturoiul pisat marunt, putin bulion daca vreti ca ciorba sa fie mai acra si lasam sa dea un clocot .
Deasupra se poate pune patrunjel verde tocat.


Daca nu doriti sa fie de post, ciorba se drege cu un galbenus de ou amestecat cu 200 ml smantana si un polonic de ciorba fierbinte, care se rastoarna in oala dupa ce ati stins focul .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de ciuperci de post" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

elena.s
•  09.09.2009 17:33:54

Buna. Am incercat si eu reteta aceasta si mi-a iesit foarte gustoasa. Felicitari si multumesc mult.

little_sunshine
•  26.04.2009 14:38:57

Cred ca e foarte delicioasa. De ceva ani imi plac mult ciorbele. Ieri am gatit si eu la camin o ciorba de vacuta cu smantana si mi-a cam iesit. Pe urmatoarea o voi posta. :D

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de ciuperci de post