Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt.
Morcovul si pastarnacul se curata de coaja si se spala (morcovul se taie felii groase).
Telina se curata de coaja si se spala.
Ardeiul se curata de seminte, se spala si se taie in bucati mari.
Toate aceste legume se pun intr-o oala impreuna cu uleiul si o lingurita de baza pentru mancare si se inabuse, acoperite cu un capac.
Intre timp, se curata cartofii de coaja, se taie cuburi si se spala. Se pun in oala si se adauga apa si putina sare. Se lasa sa se fiarba, iar cand cartofii sunt gata se adauga rosiile pregatite pentru iarna. Se completeaza cu apa daca este necesar. Se lasa sa clocoteasca putin, apoi se adauga zeama de varza acra si spaghetele (rupte), se mesteca, se mai da in cateva clocote, apoi se potriveste ciorba de sare, se ia de pe foc si se acopera cu un capac pentru a se umfla spaghetele.
O negresa cremoasa si cu un gust deosebit
Negresa cu crema de branza si merisoareO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii