Ciorba de burta (V)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1500 g burta de vita prefiarta
1 morcov
1 ceapa
3 galbenusuri
500 g smantana
sare
2 linguri otet
piper
verdeata(leustean sau patrunjel)
3-4 catei de usturoi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

3h
Se pune burta la fiert intr-o oala de 7-8 litri, se ia spuma, si se fierbe pana ce intra usor furculita in burta fiarta.

Se scoate burta, iar in zeama ramasa se pune ceapa si usturoiul taiate marunt si morcovul dat prin razatoarea marunta.

Se lasa sa fiarba legumele bine la foc foarte mic si intre timp burta se taie felii subtiri cam de 2 cm lungime.

Dupa ce legumele au fiert bine se pune din nou burta si se lasa sa mai fiarba inca 10 minute, se potriveste de sare si se opreste focul.

Dupa 5 minute se drege cu urmatoarea compozitie: galbenusurile se freaca bine, se adauga smantana si otetul omogenizand foarte bine.

Se ia putin cate putin din ciorba si se adauga peste smantana amestecand bine. Cand aceasta compozitie se incalzeste bine se adauga peste ciorba.

Se presara verdeata (leustean sau patrunjel) si cu putin piper.


Cu ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de burta (V)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de burta (V)