Burta spalata bine o pun la fiert intr.o oala de 8 l si o las pana scade 3 sferturi ... iese o zeama albicioasa ... toc ceapa morcovul telina si le pun la fiert in aceasta zeama. Scot burta o tai fasii subtiri si o pun din nou la fiert cu zarzavatul... cand e gata tot pisez usturoiul, amestec galbenusurile de ou cu smantana si adaug 1..2 polonice de zeama fiarta un pic racita... dupa ce am stins focul la ciorba o dreg cu un polonic de otet (depinde si cat de tare este acesta) si pun smantana cu ouale iar al sfarsit de tot adaug leusteanul.
Pofta buna!
Se serveste fierbinte!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii