Ciorba de burta (II)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 kg de burta,
7 catei de usturoi,
6 morcovi,
un ardel iute,
sare, piper
0,800 g de smantana,
un ou
2 linguri de ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se curata burta bine. Se pune la fiert. Se taie marunt ardelul iute si se pune cu burta. Separat se caleste usturoiul si morcovii dati pe razatoare. Cand burta este fiarta se adauga prajeala. Se mai fierbe 5 minute. Se amesteca intr-un pahar oul cu putina apa calda dupa care se adauga peste ciorba si se amesteca. Se mai las asa se fiarba un pic. Se pune sare si piper dupa gust. Se lasa sa se raceasca si se adauga smantana.
Se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de burta (II)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de burta (II)