Ciorba de burta (II)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de burta,
  • 7 catei de usturoi,
  • 6 morcovi,
  • un ardel iute,
  • sare, piper
  • 0,800 g de smantana,
  • un ou
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Se curata burta bine. Se pune la fiert. Se taie marunt ardelul iute si se pune cu burta. Separat se caleste usturoiul si morcovii dati pe razatoare. Cand burta este fiarta se adauga prajeala. Se mai fierbe 5 minute. Se amesteca intr-un pahar oul cu putina apa calda dupa care se adauga peste ciorba si se amesteca. Se mai las asa se fiarba un pic. Se pune sare si piper dupa gust. Se lasa sa se raceasca si se adauga smantana.
Se serveste fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc