Ciorba cu Gogosar Murat

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 buc ceapa
3 catei usturoi
1 morcov (mai mare)
1 patrunjel
1 legatura mica patrunjel verde
50 ml suc rosii
3-4 cartofi mai mari
2 gogosari murati
1 lingurita bors magic (praf de la pliculet, sau 1 cana bors proaspat)
sare
ulei

Mod de preparare

Curatam toate legumele. Dam pe razatoarea fina ceapa si usturoiul. Morcovul si patrunjelul il taiem rondele iar cartofii cubulete. Pe 50 ml ulei calim ceapa si usturoiul razuit, marcovul si patrunjelul taiat rondele. Turnam apoi 2 l apa rece si cand da in clocot adaugam gososarii murati taiati cubulete si cartofii si lasam la fiert.

Cand sunt fierte punem 50 ml suc de rosii potrivim de sare si lasam sa mai fiarba circa 5 minute. Acrim cu borsul proaspat sau praf, lasam sa mai dea un clocot si presaram cu frunze de patrunjel tocat.

Pofta Buna ! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba cu Gogosar Murat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba cu Gogosar Murat