Ciorba cu Coasta Afumata

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Ciorba cu Coasta Afumata

Ingrediente

  • 1kg coasta afumata (afumata in afumatoarea proprie)
  • 3 cartofi
  • o ceapa
  • un morcov
  • ardei gras rosu si verde (am avut congelata)
  • telina (am avut congelata)
  • 300 g rosii pentru ciorba (preparate in casa)
  • 100 g taitei
  • 1 l bors
  • sare
  • leustean si patrunjel

Mod de preparare

Se prepara foarte usor si este asa bunaaa.... preferata mea:)

Portionam coasta, o spalam si o punem la fiert in apa rece. Indepartam spuma care se fomeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.
Cand a fiert pe jumatate adaugam telina, ardeiul, ceapa tocata marunt, morcovul cubulete si cartofii taiati bucati potrivite.
Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile. Dupa inca 5-10 minute de fierbere, turnam borsul pe care l-am dat separat intr-un clocot. Potrivim de sare, adaugam taiteii si mai lasam 5 minute sa clocoteasaca. La final adaugam verdeata tocata. O servim fierbinte cu ardei iute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate