Legumele se curăţă, se spală şi se taie cuburi. Se pun la fiert în apă rece.
Când sunt gata, se pun în cana mare a robotului de bucătărie scurse de zeama în care au fiert împreună cu roşiile din conservă cu tot cu suc. Se fac piure. Dacă e nevoie, mai adăugăm zeamă de legume până obţinem consistenţa dorită. Se toarnă şi un pic de ulei şi se potriveşte gustul cu sare şi piper.
E bună servită şi rece şi caldă, cu crutoane, puţin busuioc uscat sau proaspăt tocat mărunt şi eventual smântână.
Poftă bună!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorOle si cam atat, e foarte gustoasa, iar pentru cei care ''nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le miroase'' se pot abtine...
Reteta de prajitura Ole-GabiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii