Legumele se curăţă, se spală şi se taie cuburi. Se pun la fiert în apă rece.
Când sunt gata, se pun în cana mare a robotului de bucătărie scurse de zeama în care au fiert împreună cu roşiile din conservă cu tot cu suc. Se fac piure. Dacă e nevoie, mai adăugăm zeamă de legume până obţinem consistenţa dorită. Se toarnă şi un pic de ulei şi se potriveşte gustul cu sare şi piper.
E bună servită şi rece şi caldă, cu crutoane, puţin busuioc uscat sau proaspăt tocat mărunt şi eventual smântână.
Poftă bună!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii