Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei. Se adauga ardeiul tocat, morcovul si sfecla date pe razatoare sau taiate felii subtiri, cartoful taiat cuburi. Se lasa cateva minute la calit, apoi se adauga apa, se acopera si se lasa sa fiarba incet pana sunt gata legumele.
Oul se bate, se amesteca cu zerul si se adauga in supa, se lasa sa dea un clocot si se ia de pe foc. Zerul poate fi inlocuit cu lapte, dar nu va mai avea gustul acrisor.
Se adauga sare dupa gust.
Se foloseste un blender pentru a obtine supa-crema, si se adauga verdeata tocata fin.
La servire, se adauga o lingura de smantana si una de branza sarata (telemea rasa, branza de burduf), si cateva crutoane daca aveti la indemana.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii