Ceapa si usturoiul tocate se pun la fiert in supa instant, impreuna cu porumbul scurs. Ardeii si ardeiul usturat se curata se taie in felii si se adauga la supa. Se lasa la fiert 15-20 minute.
Se paseaza cu blendarul si se strecuoara printr-o sita. Pieptul de pui se taie in suvite subtiri si se pun in supa ca sa fiarba, se drege cu smintina si cu condimente, dupa gust. Se decoreaza cu patrunjel.
Se maninca cu cipsuri tortilla.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii