Supa Tortilla

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 doza de porumb
  • 2 ardei galbeni
  • 1 ceapa
  • un catel usturoi
  • 1 ardei iute
  • 100g cascaval ras
  • 750g supa instant
  • 100ml smintina dulce lichida
  • 1 pipt de pui
  • sare
  • piper
  • paprika
  • patrunjel

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul tocate se pun la fiert in supa instant, impreuna cu porumbul scurs. Ardeii si ardeiul usturat se curata se taie in felii si se adauga la supa. Se lasa la fiert 15-20 minute.

Se paseaza cu blendarul si se strecuoara printr-o sita. Pieptul de pui se taie in suvite subtiri si se pun in supa ca sa fiarba, se drege cu smintina si cu condimente, dupa gust. Se decoreaza cu patrunjel.
Se maninca cu cipsuri tortilla.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci