Supa Spanac cu Oua si Afumatura

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • spanac proaspat
  • 3 oua
  • 2 morcovi
  • 2 linguri orez
  • 100g afumatura
  • ulei
  • sare
  • piper
  • otet
  • 1 lingura faina
  • 100ml lapte
  • smantana

Mod de preparare

Se spala spanacul se lasa la scurs. Morcovii se curata si se dau pe razatoare. Carnita afumata se spala se taie cubulete marunte si se caleste intr-o cratita cu putin ulei.

Dupa ce e calita se adauga morcovii, apoi spanacul. Cand acestea sunt moi se pune apa pana trece de jumatea oalei. Dupa ce carnea e aproape fiarta se adauga orezul si se lasa la fiert pana e moale.

Se pune sare si piper, cand e gata se amesteca 1 lingura de faina cu putin lapte pana devine o pasta mai subtire si se adauga in supa. Se lasa sa mai dea un clocot si se amesteca restul de lapte cu ouale batute bine si se toarna in supa. Dupa ce au fiert ouale se da la o parte si cand s-a racit putin, se pune otet dupa gust.

Se poate servi cu sau fara smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc