Se spala spanacul se lasa la scurs. Morcovii se curata si se dau pe razatoare. Carnita afumata se spala se taie cubulete marunte si se caleste intr-o cratita cu putin ulei.
Dupa ce e calita se adauga morcovii, apoi spanacul. Cand acestea sunt moi se pune apa pana trece de jumatea oalei. Dupa ce carnea e aproape fiarta se adauga orezul si se lasa la fiert pana e moale.
Se pune sare si piper, cand e gata se amesteca 1 lingura de faina cu putin lapte pana devine o pasta mai subtire si se adauga in supa. Se lasa sa mai dea un clocot si se amesteca restul de lapte cu ouale batute bine si se toarna in supa. Dupa ce au fiert ouale se da la o parte si cand s-a racit putin, se pune otet dupa gust.
Se poate servi cu sau fara smantana.
O minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDegetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?
Degetele de pui - crocante si savuroasePlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii