Supa Spanac cu Oua si Afumatura

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • spanac proaspat
  • 3 oua
  • 2 morcovi
  • 2 linguri orez
  • 100g afumatura
  • ulei
  • sare
  • piper
  • otet
  • 1 lingura faina
  • 100ml lapte
  • smantana

Mod de preparare

Se spala spanacul se lasa la scurs. Morcovii se curata si se dau pe razatoare. Carnita afumata se spala se taie cubulete marunte si se caleste intr-o cratita cu putin ulei.

Dupa ce e calita se adauga morcovii, apoi spanacul. Cand acestea sunt moi se pune apa pana trece de jumatea oalei. Dupa ce carnea e aproape fiarta se adauga orezul si se lasa la fiert pana e moale.

Se pune sare si piper, cand e gata se amesteca 1 lingura de faina cu putin lapte pana devine o pasta mai subtire si se adauga in supa. Se lasa sa mai dea un clocot si se amesteca restul de lapte cu ouale batute bine si se toarna in supa. Dupa ce au fiert ouale se da la o parte si cand s-a racit putin, se pune otet dupa gust.

Se poate servi cu sau fara smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Salata de iarna asortata
2
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Papricas de Cartofi cu Pui
3
Mancaruri cu carne

Papricas de Cartofi cu Pui

Papricas de Cartofi cu Pui
Piftie sau Racituri
4
Afumatura la untura
5
Parteneri
Desert placinta cu iaurt
Bucataras.RO

Desert placinta cu iaurt

Desert placinta cu iaurt
Tort de portocale cu crema
Culinar.RO

Tort de portocale cu crema

Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

Tort de portocale cu crema
Ghiveci de legume cu oua romanesti
Gustos.RO

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti