- lasam fasolea la inmuiat in apa rece (cea folosita de mine trebuia sa stea 6 ore)
- fierbem fasolea 30 minute apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu alta apa, ulei, ceapa, dafinul, telina taiata cuburi si morcovul curatat, spalat si lasat intreg
- cind morcovul este fiert il scoatem din oala, il taiem felii si il vom pune din nou la sfirsit in supa (ca sa ramina frumos), adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba pina cind fasolea este moale
- adaugam sare si cimbru sau patrunjel la sfirsit u brinza feta mai putin in perioadele de post
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii