Laptele se fierbe separat, se toaca marunt ceapa, morcovul se da pe razatoare mare, cartofii se taie cuburi, iar patrunjelul se toaca.
Se pune morcovul la calit in ulei, dupa cinci minute se pune si ceapa inpreuna cu vegeta. pieptul de pui se pune la fiert in apa pana este aproape fiert, dupa care se adauga ceapa si morcovul calit si se fierbe pana ce pieptul este moale, la fel si morcovul.
Cand totul este fiert se adauga laptele fiert si se lasa sa dea in clocot cinci minuta dupa care se mai pune sare dupa gust si se pune pantrunjelul tocat si se opreste focul. Cartofii trebuie sa fie albi deoarece trebuie sa se inmoaie putin atunci cand sunt fiert, sa nu fie tari.
Pofta buna
se serveste calda, nu fierbinte
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii