Laptele se fierbe separat, se toaca marunt ceapa, morcovul se da pe razatoare mare, cartofii se taie cuburi, iar patrunjelul se toaca.
Se pune morcovul la calit in ulei, dupa cinci minute se pune si ceapa inpreuna cu vegeta. pieptul de pui se pune la fiert in apa pana este aproape fiert, dupa care se adauga ceapa si morcovul calit si se fierbe pana ce pieptul este moale, la fel si morcovul.
Cand totul este fiert se adauga laptele fiert si se lasa sa dea in clocot cinci minuta dupa care se mai pune sare dupa gust si se pune pantrunjelul tocat si se opreste focul. Cartofii trebuie sa fie albi deoarece trebuie sa se inmoaie putin atunci cand sunt fiert, sa nu fie tari.
Pofta buna
se serveste calda, nu fierbinte
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii