Morcovii, patrunjelul se curata si se taie felii mai subtiri. Ceapa se da pe razatoarea fina si se caleste pe cele 3 linguri ulei,se pune lingurita de boia si apoi se pun si morcovii si patrunjelul feliat. Se calesc un pic pe foc pana se moaie putin, se pune apa cca. 4 litri . Se lasa la fiert si se codimenteaza cu sare si delikat. Cartofii se curata si tau in cubulete mai mici.
Cand morcovul este fiert de mai bine de jumate ,adaugam in supa si cartofii si fierbem supa mai departe pana sunt gata si cartofii de fiert.
La supa , se poate adauga razalai sau taietei fara ou care se pun in supa in momentul cand sunt cartofii mai mult de jumate fierti.
Se serveste fierbinte presarata cu patrunjel verde tocat , si cine doreste poate sa puna langa chiar si un ardei iute.
La mine fiind lenea prea mare am facut varianta de supa din care lipsesc razalaii. Daca imi trebuiau razalai trebuia sa ma apuc de facut aluatul si asa mai bine am renuntat
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii