Morcovii, patrunjelul se curata si se taie felii mai subtiri. Ceapa se da pe razatoarea fina si se caleste pe cele 3 linguri ulei,se pune lingurita de boia si apoi se pun si morcovii si patrunjelul feliat. Se calesc un pic pe foc pana se moaie putin, se pune apa cca. 4 litri . Se lasa la fiert si se codimenteaza cu sare si delikat. Cartofii se curata si tau in cubulete mai mici.
Cand morcovul este fiert de mai bine de jumate ,adaugam in supa si cartofii si fierbem supa mai departe pana sunt gata si cartofii de fiert.
La supa , se poate adauga razalai sau taietei fara ou care se pun in supa in momentul cand sunt cartofii mai mult de jumate fierti.
Se serveste fierbinte presarata cu patrunjel verde tocat , si cine doreste poate sa puna langa chiar si un ardei iute.
La mine fiind lenea prea mare am facut varianta de supa din care lipsesc razalaii. Daca imi trebuiau razalai trebuia sa ma apuc de facut aluatul si asa mai bine am renuntat
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii