Morcovii se rad (cele 2 kg) prin razatoarea mare. Rosiile crude se dau prin sita si se zobesc eliminindu-le cojile. Ceapa se taie marunt, cartoful se da prin razatoare.
Se pun la fiert morcovul ras, cartoful ras, ceapa. Dupa 10 minute, se adauga rosiile stoarse si zdrobite, sare, vegeta si se mai dau intr-un clocot. Se adauga bulionul (1 sfert de borcan), boia dulce 1 vf lg, tarhonul si/sau busuiocul. Se fierb inca 5 minute cu totul dupa care se da la o parte.
Separat se prepara crutoanele - paine uscata, taiata cuburi si bagata in tava la cuptor pentru 10- 15 minute .
Se serveste rece sau calda , dupa gust, cu crutoane sau lamaie.
,,Mandru mi-s Bucataras "- ,,Retete de suflet " Dragii mei aceasta costita de poveste a fost pregatita...
Costita de Praid - reteta nr.1850O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii